Victor Ponta: Dacă Iohannis vrea să vină cu Băsescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Victor Ponta: Dacă Iohannis vrea să vină cu Băsescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)
Foto: gov.ro

Candidatul PSD la prezidențiale, Victor Ponta, susține că Traian Băsescu vrea să-l ajute pe Klaus Iohannis propunând ca dezbaterea electorală dintre ei să aibă loc la Palatul Cotroceni.

Astfel, președintele PSD a dat de înțeles că refuză propunerea președintelui României, arătând că dacă liderul PNL vrea să vină cu Traian Băsescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul său.

„Înțeleg că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar atât timp cât e președinte ar trebui să stea mai departe de campania electorală. Dacă Iohannis vrea să vină cu Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marți, miercuri joi, e dreptul lui”, a afirmat sâmbătă Victor Ponta, după ce a fost întrebat de jurnaliști, în timpul vizitei sale în Kosovo.

„Apele s-au despărțit. Este foarte clar că noi vom merge mai departe sub forma USL, dânșii sunt Iohannis, Băsescu și cei de la PDL și oamenii pot să știe până la 16 noiembrie cu cine vor să rămână”, a continuat Victor Ponta.

Administraţia Prezidenţială anunţă că „preluarea de către televiziuni a dezbaterii/dezbaterilor se poate face prin fibră optică, în condiții tehnice excelente și egale pentru toate televiziunile naționale și locale care doresc”. (Detalii AICI)

Ponta: Dacă Iohannis vrea să vină la dezbateri cu Băsescu, e dreptul lui