Victor Ponta: Decizia de refacere a USL este foarte clară

Victor Ponta: Decizia de refacere a USL este foarte clară

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Suceava, că decizia de refacere a Uniunii Social Liberale este foarte clară.

El a subliniat că această decizie justifică și nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier al României.

„Decizia de refacere a USL și a principiilor sale care spuneau că un partid are președinte, un partid are primul-ministru este foarte clară, iar din acest motiv, pentru că liberalii în acest moment sunt reprezentați de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta, citat de Agerpres.

„Domnul Călin Popescu Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanția pentru orice om rațional și, sigur, de bun simț, că primul-ministru care a introdus cota unică de 16%, domnul Tăriceanu, nu o să schimbe cota unică, cum spune propaganda domnului Băsescu și a domnului Iohannis”, a mai adăugat Ponta.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice