Victor Ponta, despre Maria Grapini: Să se obișnuiască să fie ministru, că nu mai e producător de textile (VIDEO)

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Să se obișnuiască să fie ministru, că nu mai e producător de textile (VIDEO)

Maria Grapini a fost atacată la textilă de şeful cabinetului din care face parte. După conflictul deschis de ieri, astăzi declaraţiile s-au mai liniştit, iar Ponta i-a făcut doamnei Grapini o recomandare: să se obişnuiască mai bine cu poziţia de ministru, că nu mai e un producător de textile.

„Doamna Grapini a muncit foarte mult şi eu sunt foarte mulţumit pentru munca domniei sale, pentru proiectul privind impozitul forfetar. Acum, că primeşte nişte jigniri absolut suburbane de la un deputat de Bucureşti, sigur că o afectează. Eu sunt mai rezistent la jigniri, dar doamna Grapinii cred că nu merită să fie tratată ca la bodegă de un coleg de alianţă.  Susțin proiectul doamnei Grapini privind impozitul forfetar, cred că este un proiect bun”, a spus Victor Ponta.

Însă premierul a venit cu un sfat pentru Maria Grapini.

„Am avut o discuţie cu doamna Grapini, nu am o problemă. Dimpotrivă, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred că trebuie să se obişnuiască mai bine cu poziţia de ministru, că nu mai e un producător de textile care vorbeşte cu presa”, a continuat primul ministru

Totul a început când ministrul Grapini a declarat că nu este total înţeles mediul de afaceri în Guvern şi că uneori are impresia că merge pe contrasens.

Ponta, despre Grapini: Să se obișnuiască să fie ministru

Embed: