Victor Ponta detonează dosarul Tel Drum: ‘E un caz de crimă organizată și corupție’

Victor Ponta detonează dosarul Tel Drum:  'E un caz de crimă organizată și corupție'

Circul făcut de Liviu Dragnea, luni, în Parlament, când s-a prezentat, ironic, în fața jurnaliștilor cu două valize, drept reacție la dezvăluirile făcute de RISE Project, este asăpru criticat de fostul său coleg de partid Victor Ponta.

„Absolut toata lumea din PSD și din afara PSD stie foarte clar ca domnul Dragnea e Tel Drum. Nu era datoria noastră si nu puteam, eu, ca prim-ministru sa am dovezi, ca domnul Dragnea avea protectie. Dosarul de un an sta la dospit la DNA. A facut un circuit prin care banii publici de la Ministerul Dezvoltării se duceau la presedinti de CJ și apoi Tel Drum. S-a intamplat la toate guvernarile. Tel Drum a fost privatizată în 2003-2004, a crescut de la Teleorman unde a luat toate contractele, apoi la Constanta, la domnii Mazar se Constantinescu, Neamț, s.a, s-a făcut o caracatiță. De la Tel Drum s-au dus pe numele fiului lui Liviu Dragnea. E un caz de crimă organizata si coruptie pe care DNA nu a vrut sau nu a putut sa-l probeze. Sper ca in valiza sa fie ce ne-a lipsit, sa trecem de la ce stim si nu putem proba, la ceva ce putem proba. Un fost prieten al domnului Dragnea, nu sunt eu, probabil ca le-a colectionat mult timp”, a declarat Victor Ponta la Digi24.

Drept reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project, Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis. (Detalii AICI)