Victor Ponta, după condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor rămâne la PNL (VIDEO)

Victor Ponta, după condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor rămâne la PNL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, că a trimis președintelui Traian Băsescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, în urma condamnării lui Relu Fenechiu la cinci ani de închisoare în dosarul ”Transformatorul”, respectiv a demisiei acestuia.

Victor Ponta a precizat că va prelua interimatul la Transporturi, dar că portofoliul acestui minister va rămâne la PNL.

Am trimis documentele către președinte în vederea înlocuirii lui Fenechiu. Voi prelua interimatul funcției până când conducerea PNL se va întruni și îmi va propune un nou ministru al Transporturilor”, a afirmat Ponta.

În același timp, premierul a precizat că așteaptă, săptămâna viitoare, din partea Partidului Național Liberal propuneri pentru această funcție.

Dacă Fenechiu era achitat, rămânea în continuare ministru. (…) Propunerea pentru portofoliul Transporturilor rămâne la PNL. Aștept propunerea PNL săptămâna viitoare”, a subliniat Victor Ponta.

Primul ministru a afirmat, totodată, că Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, iar fapta pentru care a fost condamnat nu are legătură cu activitatea din cadrul Ministerului Transporturilor. (Detalii AICI)

Victor Ponta: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor rămâne la PNL

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe