Victor Ponta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor

Victor Ponta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor
Foto: caleaeuropeana.ro

Premierul Victor Ponta a declarat că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.

După o şedinţă de circa 3 ore, liberalii au decis. Oferta lor pentru Transporturi: Ramona Mănescu şi Nini Săpunaru. Iar premierul a hotărât să o propună președintelui pe Ramona Mănescu.

Lucru care l-a cam deranjat pe Antonescu. Nu avem chiar candidaţi de Nobel a transmis acesta. Cert este un lucru. Proaspăta propusă nu are nici un fel de experienţă în transporturi. Dar nici nu are nevoie spune Antonescu.

„Dacă domnul Victor Ponta a declarat înainte de termen, ca să zic aşa, că o place pe Ramona Mănescu în calitate de ministru, mă bucură, înseamnă că iată, e o propunere pe care o va susţine, dar cred că domnul Victor Ponta are a se pronunţa numai după ce o propunere a fost făcută oficial de PNL şi propunerea oficială este făcută abia acum”, a declarat Crin Antonescu vizbil iritat.

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de sâmbătă din BPN al PDL. (Detalii AICI)

Majoritatea membrilor BPN al PNL au votat această variantă, împotrivă pronunţându-se 15 membri ai BPN, au precizat surse liberale, transmite Mediafax.

Sâmbătă, premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, insistând asupra faptului că este convins că va fi o propunere foarte bună „sau poate chiar două”.