Victor Ponta: Guvernul susține în totalitate obiectivele anunțate de președintele Traian Băsescu

Victor Ponta: Guvernul susține în totalitate obiectivele anunțate de președintele Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Guvernul susţine în totalitate obiectivele despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu în Parlament.

Preşedintele Băsescu a vorbit în Parlament despre obiective importante ale României, pe care Guvernul le susţine în totalitate. Vorbim de apartenenţa la UE, la NATO, parteneriatul strategic cu SUA, intrarea în spaţiul Euro şi în spaţiul Schegen. Acestea sunt obictive fundamentale pe care Guvernul pe care-l conduc le susţine, le are în programul de guvernare„, a spus Ponta.

Liderul USL a afirmat că vor exista în continuare consilieri prezidenţiali sau analişti care, fie din prostie, fie din ticăloşie, vor vorbi despre cum se duce România înspre Rusia sau Kazahstan.

E important să auziţi ce spune preşedintele ţării, ce spune prim-ministrul. Evident că asta nu înseamnă că nu o să citiţi în continuare tot felul de consilieri prezidenţiali sau analişti care, fie din prostie, fie din ticăloşie, vorbesc mereu de cum ne ducem noi nu ştiu unde, în Rusia, în Kazahstan sau mai ştiu eu unde„, a declarat  Ponta.

Obiectivele României sunt foarte clare şi însuşite de preşedinte, de prim-ministru şi de Guvern, a precizat primul-ministru.

Tot ce ţine de Guvern ca să ne atingem aceste obiective fundamentale vom face. Sunt lucruri care nu ţin de România, în primul rând – nu de Guvern – care ţin de un anumit climat politic în ţări din UE şi acolo trebuie să muncim„, a conchis președintele PSD.

Potrivit lui Ponta, obiectivele fundamentale ale României sunt foarte clare şi însuşite de preşedinte, de prim-ministru şi de Guvern.

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, într-un discurs pe teme de politică externă, în Parlament, că România îndeplinește toate criteriile tehnice pentru aderarea la Schengen, cât și o dată la care Consiliului JAI se va pronunța asupra acestui subiect, însă a precizat și câteva măsuri care mai trebuie adoptate.(Detalii AICI)

Victor Ponta: Guvernul susţine în totalitate obiectivele despre care a vorbit Traian Băsescu

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe