Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu: A avut nesimțirea să-l roage pe Șerban Brădișteanu să meargă în Antalya la Florin Cioabă

Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu: A avut nesimțirea să-l roage pe Șerban Brădișteanu să meargă în Antalya la Florin Cioabă

Primul ministru Victor Ponta a criticat vineri decizia președintelui Traian Băsescu de a-i cere medicului Șerban Brădișteanu să-l viziteze pe Florin Cioabă în Antalya, unde acesta este internat în urma atacului cerebral pe care l-a suferit.

„Deci Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia. Mă bucur că nu are termen la tribunal, că trebuia să meargă la tribunal unde i-a făcut Băsescu dosar penal. A propos de ticăloşie şi tupeu. După ce îi faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România mai ai şi nesimţirea să îl suni la telefon să îl rogi să meargă în Turcia”, a spus primul-ministru, într-o conferință de presă de la Suceava.

Doctorul Brădișteanu a mers în Antalya pentru a-l evalua pe regele romilor, la solicitarea familiei, dar și a președintelui Traian Băsescu, care i-a cerut să aprecieze ce este mai bine de făcut pentru a-l salva. (Detalii AICI)

Florin Cioabă a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei, au declarat, pentru Mediafax, apropiaţi ai familiei.

Cazul Cioabă, motiv de discordie între Traian Băsescu și Victor Ponta

Embed: