Victor Ponta, în urmă cu 17 ani: Cea mai mare calitate a mea este că sunt tânăr (VIDEO)

Victor Ponta, în urmă cu 17 ani: Cea mai mare calitate a mea este că sunt tânăr (VIDEO)
Foto: B1TV

La numai de 25 de ani Victor Ponta era unul dintre cei mai tineri procurori din România. Acum, în vârstă de 42 de ani, Ponta e cel mai tânăr premier al ţării şi ar putea fi şi cel mai tânăr preşedinte, dacă ar câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă.

Invitat într-o emsiune tv, în urmă cu 17 ani, Victor Ponta părea un puşti mereu cu zâmbetul pe buze, dar cu un discurs bine structurat.

”Cea mai mare calitate a mea este sunt tânăr nu am fost atins de virușii trecutului pot să gândesc într-un mod cât mai modern și mai adecvat. (…) Majoritatea magistraților sunt foarte apropiați de vârsta mea. Sunte tineri neatinși de comunism putem fi acuzați de lipsă de experiență, dar nu de lipsă de bunăvoință.”, spunea Ponta acum 17 ani.

La vârsta de 25 de ani, Ponta era unul dintre cei tineri procurori din România, iar ulterior a ajuns cel mai tânăr prim ministru. Dacă ar câştiga alegerile pentru Palatul Cotroceni, actualul premier în vârstă de 42 de ani ar ajunce şi cel mai tânăr preşedinte al României.

 
Ponta, cel mai tânăr magistrat

Tags: