Ponta explică de ce Pro România nu a semnat moțiunea de cenzură, dar o va vota

Ponta explică de ce Pro România nu a semnat moțiunea de cenzură, dar o va vota
Foto: captură B1TV

Victor Ponta a anunțat că Pro România nu a semnat textul moțiuni de cenzură, dar va vota moțiunea, și asta pentru că nu poate fi alături de partidele de dreapta, dar consideră că România are nevoie de un Executiv mult mai bun.

”Acum sper ca ati inteles toti oamenii de buna credinta de ce NU am semnat textul motiunii alaturi de oameni de care ne despart prea multe abordari si mentalitati politice !

Parlamentarii ProRomania vor vota la vedere PENTRU motiunea de cenzura deoarece consideram ca Romania are nevoie de un Guvern mult mai bun decat cel actual / insa NU suntem si nu putem fi alaturi de partidele de dreapta !

Noi ne facem datoria fata de asteptarile celor care ne-au votat / si venim cu cele 8 proiecte prioritare pentru Romania – ne vom bate pentru implementarea lor imediata!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ponta a atașat mesajului o știre care anunța că UDMR a semnat moțiunea de cenzură.

El a explicat și cum anume a trecut moțiunea de cenzură din 2012, împotriva Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, și de ce nu crede că moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă va trece: ”am stat de vorba intre patru ochi cu absolut toti parlamentarii de atunci, explicandu-le ca voi fi Prim Ministru si ce proiecte vom face impreuna/ in 2019 am vazut ca liderii PNL si USR au facut doar declaratii sforaitoare la televizor si nicio discutie cu alti parlamentari – asa ca sunt pesimist asupra rezultatului!”.

”Am vazut ca Dacian Ciolos si PLUS sustin cu toate fortele motiunea de cenzura / a uitat sa precizeze Ciolos ca PLUS nu are niciun parlamentar – dar sigur da el jos Guvernul chiar daca nu are niciun vot”, a mai scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”