Victor Ponta: Politica bolșevică a conducerii PSD nu va face altceva decât să distrugă mai repede tot ce a fost acest partid

Victor Ponta: Politica bolșevică a conducerii PSD nu va face altceva decât să distrugă mai repede tot ce a fost acest partid

Victor Ponta lansează un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD. Fostul premier susține, într-o postare pe Facebook, că absența liderilor partidului de la inaugurarea noii Săli a Sporturilor din Târgu-Jiu a provocat „stupoare şi scârbă”.

„Gestul de ieri al pesediștilor de a fugi de la inaugurarea Sălii Polivalente din Târgu Jiu de frică să nu îi vadă Daddy lângă mine a provocat ceea ce era de așteptat – stupoare și scârbă! (…) Vă reamintesc și faptul că anul trecut, cu ocazia alegerilor parțiale pentru Primăria Târgu Jiu tot Liviu Dragnea i-a interzis candidatului PSD să mă invite în campanie – rezultatul a fost că PNL a câștigat Primăria pentru prima dată în 20 de ani – și acum au un primar foarte bun Marcel Romanescu evident favorit și pentru 2020.

Politica bolșevică a conducerii PSD nu va face altceva decât să distrugă mai repede tot ce a fost acest partid! De aceea există acum #ProRomania – pentru cei care nu pot fi cumparați și nici speriați!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Parlamentarii PSD-ALDE, președintele Consiliului Județean și prefectul județului Gorj, considerat apolitic, nu au fost prezenți la inaugurarea noii Săli a Sporturilor din Târgu-Jiu, investiție demarată în timpul mandatului fostului primar social-democrat, Florin Cârciumaru.