Victor Ponta: S-a dovedit că nu suntem la putere, ci doar la guvernare. Diferența este fundamentală

Victor Ponta: S-a dovedit că nu suntem la putere, ci doar la guvernare. Diferența este fundamentală

Premierul Victor Ponta a anunțat marți, dela sediul USL, că în ciuda deciziei CCR de invalidare a referendumului, USL va continua lupta pentru a câștiga președinția ”cel mai târziu în 2014”

Știam că nu va fi ușoară bătălia și nu s-a încheiat. În ianuarie nu noi, ci oameni care au ieșit în stradă i-au luat lui Traian Băsescu legitimitata de fapt. Împreună, în această fomulă (a USL n.r.) am luat guvernul de la Traian Băsescu, colegii noștri au câștigat alegerile locale, conducem cele două camere. S-a dovedit că nu suntem la putere, ci doar la guvernare. Diferența este fundamentală” a remarcat Ponta.

Primul ministru a ținut să sublinieze încă o dată faptul că rezultatul referendumului arată o victorie în favoarea USL-ului.

Românii ”l-au lipsit pe domnul Traian Băsescu de orice drept real de a-i mai reprezenta pe români. Prin votul lor din 29 iulie, românii ne-au ajutat să facem următorul pas” a spus liderul USL.

”În noiembrie, tot în formula USL, vom avea majoritatea în parlament și vom forma un nou guvern, după care cel mai târziu în 2014, vom avea un președintele USL” a mai anunțat premierul.

Judecătorii Curții Constituționale (CCR) au decis, marţi, să nu valideze rezultatele referendumului pentru demiterea preşedintelui României. În urma deciziei, interimatul lui Crin Antonescu încetează, iar Traian Băsescu urmează să revină la Palatul Cotroceni.(Detalii AICI)

Ponta: S-a dovedit că nu suntem la putere, ci doar la guvernare

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22838').select();" id="embed_text_22838" />