Victor Ponta sugerează că discursul lui Laufer a fost scris de Codrin Ştefănescu cu aprobarea lui Dragnea: „S-a lasat folosit într-un joc murdar citind de la sediul PSD un text absurd” (VIDEO)

Victor Ponta sugerează că discursul lui Laufer a fost scris de Codrin Ştefănescu cu aprobarea lui Dragnea: S-a lasat folosit într-un joc murdar citind de la sediul PSD un text absurd (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat în termeni duri acuzaţiile lansate de Ilan Laufer la adresa preşedintelui Klaus Iohannis privind faptul că a fost refuzat la Ministerul Dezvoltării pentu că este evreu.

Ponta a arătat că el a învăţat în 2014 o lecţie prin folosirea de mesaje care au ca subiect originea etnică şi a sugerat că textul citit de Laufer marţi seară a fost scris de Codrin Ştefănescu la sediul PSD cu binecuvîntarea lui Dragnea.

„In campania din anul 2014 PSD si eu am gresit grav folosind in batalia politica ca si subiect originea etnica a contracandidatului Klaus Iohannis- multi oameni au fost deranjati de acest lucru si au venit sa voteze contra noastra!

Eu am invatat din acea greseala si am promis sa nu o repet niciodata – speram ca si PSD a invatat , dar vad ca dimpotriva persevereaza si escaladeaza conflictul in aceasta directie gresita!

Impresia mea despre Ilan Laufer a fost ca este un tip educat, decent si deschis la minte – si nu am inteles de ce a fost eliminat din Guvern in 2017 / in baza acestei impresii pozitive am dreptul sa ma declar uimit si dezamagit de faptul ca s-a lasat folosit intr-un joc murdar citind de la Sediul PSD un text absurd scris de un fost colaborator al lui Vadim Tudor cu binecuvantarea unui fost colaborator al lui Traian Basescu!

Romanii sunt oameni echilibrati si vor sa traiasca intr-o tara normala – dezbinarea si instigarea la ura sunt arme politice care intotdeauna se intorc inpotriva celor care le declanseaza!

Un partid care distruge justiția, statul de drept, economia, e pe cale să dezlănțuiască și forțele cele mai întunecate din societate. Totul, în folosul meschin al unui lider corupt și inconștient.

ProRomania este un partid cu adevarat romanesc si pentru romani – si credem ca in interesul tarii noastre trebuie combatuta orice temdinta de dezbinare si ura ! Doar uniti suntem puternici!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

În replică, Codrin Ştefănescu a precizat pentru B1TV că Laufer a spus ce a gândit şi l-a numit pe Ponta un politician „care nu îşi găseşte locul”.

‘Dacă dumneavoastră vă luați după domnul Ponta, care nu prea îți găsește locul pe scena politică. Cum poți să spui tu, ca om care ai fost prim ministru, că Ilan Laufer ar putea fi manipulat. Ilan Laufer și-a permis să spună ceea ce gandește, noi, ca partid l-am susținut. Știm foarte bine ce expertiză are, cât de bine este pregătit. PSD, partid de guvernământ a propus o listă de miniștri, dintre care doi au fost respinși de domnul Iohannis.

Domnul Laufer a hotărât singur sa facă declarația de presă. Declarația a fost făcută la sediul partidului pentru că domnul Laufer a fost propus de partid. Partidul își asumă doar desemnarea domnului Laufer, a spus Codrin Ștefănescu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.