Victor Ponta, susținut de președinții de organizații ai PSD

Victor Ponta, susținut de președinții de organizații ai PSD
Foto: gov.ro

Victor Ponta este susținut în continuare de mai mulți lideri locali ai PSD la conducerea partidului precum și la conducerea Guvernului, relatează România TV.

„Trecem printr-un moment dificil, am pierdut alegerile prezidențiale, dar nu este acum momentul să tăiem capete. Este adevărat că trebuie să facem o analiză a rezultatului pe localități, pe județe, dar nu la nervi. De aceea, fac apel către toți colegii la calm. Din punctul meu de vedere trebuie să rămânem la guvernare și să păstrăm echipa Victor Ponta- Liviu Dragnea – Andrei Dolineaschi la conducerea partidului”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu manda.

„Este foarte important, ca în aceste momente, să ne păstrăm calmul cu toţii, lideri locali, judeţeni şi centrali. Toţi colegii noştri trebuie să înţeleagă nevoia de unitate în partid. Nu avem nevoie acum de tensiuni interne, nu avem nevoie de ceartă. Analiza rezultatelor obţinute trebuie făcută in linişte, cu decentă şi bun simt şi nu trebuie să constituie un prilej de promovare a unor conflicte interne sau interese personale. Avem, ca partid, o obligaţie clară faţă de cei peste 5 milioane de români care au crezut în noi şi în proiectul lui Victor Ponta, care a obţinut un rezultat bun în aceste alegeri. PSD Dâmboviţa are convingerea că doar împreună vom putea clădi, în continuare, proiectul nostru de guvernare”, a spus și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

”Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îl felicită pe preşedintele partidului Victor Ponta pentru scorul obţinut în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, şi asigură conducerea centrală a PSD şi pe liderii săi de sprijinul total pentru continuarea obiectivelor şi proiectelor de dezvoltare a României.O echipă puternică este cea a cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter, iar în politică e nevoie de oameni de caracter”, a mai spus Țuțuianu.

Susținerea pentru Ponta și-a exprimat-o și liderul PSD Olt, Paul Stănescu.

Potrivit rezultatelor finale ale alegerilor în județul Olt cele mai multe voturi au fost pentru Victor Ponta, respectiv 64,77% din voturile valabil exprimate.