Victor Ponta va participa la o dezbatere privind votul din diaspora, solicitată de PNL

Victor Ponta va participa la o dezbatere privind votul din diaspora, solicitată de PNL

Premierul Victor Ponta va fi prezent, marţi, de la ora 10, în plenul Camerei Deputaţilor, la o dezbatere politică referitoare la votul din diasporă, solicitată de PNL, a precizat, luni, deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretarul Biroului permant al Camerei.

„Mâine, de la ora 10 va avea loc dezbaterea politică cerută de PNL. Mai mult ca sigur, mâine, domnul prim-ministru va fi la ora 10.00 la Camera Deputaţilor. Procedura va fi cea normală, cei care au convocat-o îşi vor prezenta punctele de vedere, domnul prim-ministru va răspunde, ca o dezbatere politică în Parlamentul României”, a explicat deputatul PSD, potrivit Mediafax.

În 17 noiembrie, liderul deputaților PNL, George Scutaru, a declarat că liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaților solicitarea de organizare a unei dezbateri în plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezența „obligatorie” a lui Victor Ponta.

El a precizat că Victor Ponta „trebuie să explice în plenul Parlamentului încălcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetățeni români care nu au putut să voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie”.