Victor Ponta va participa săptămâna viitoare la 4 dezbateri televizate. Iohannis: Este nevoie de o dezbatere publică (VIDEO)

Victor Ponta va participa săptămâna viitoare la 4 dezbateri televizate. Iohannis: Este nevoie de o dezbatere publică (VIDEO)
Foto: B1 TV

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că își dorește o dezbatere cu Victor Ponta înainte de turul al doilea, la Universitatea de Vest din Timișoara. 

”Este nevoie de o dezbatere publică între mine și domnul Ponta. Am primit invitația Universității de Vest din Timișoara. Mi s-ar părea potrivit ca întâlnirea să aiba loc la Timișoara după 25 de ani de la Revoluție. E nevoie ca dezbaterea să aibă loc undeva unde media sa aibă acces în mod egal. ”, a declarat candidatul ACL.

De partea sa, Victor Ponta a anunțat că va participa săptămâna viitoare la 4 dezbateri electorale televizate. Miercuri seara de la ora 20, candidatul susţinut de PSD, PC, UNPR, UDMR şi PLR va răspunde întrebărilor colegei noastre Mădălina Puşcalău în cadrul emisiunii „Buna seara România”. Dezbaterea va avea loc pe tema problemelor din justiţie.

”Am confirmat toate cele patru participări. Toate sunt de la ora 20.00. Voi fi prezent. Dacă va fi și Klaus Iohannis, cu atât mai bine. Nu ștui dacă va fi sau nu, eu sigur voi fi acolo.”, a declarat Victor Ponta.  

Ponta și Iohannis, despre dezbaterile televizate