Viorica Vasilica Dăncilă ne spune adevărul: „Programul de guvernare, vă spun sincer, NU a făcut bine României!” (VIDEO)

Viorica Vasilica Dăncilă ne spune adevărul: Programul de guvernare, vă spun sincer, NU a făcut bine României! (VIDEO)

Serie de gafe făcute de premierul Viorica Vasilica Dăncilă marţi, în Parlament.

Vorbind despre realizările guvernelor PSD, şefa Executivului a susţinut, nici mai mult, nici mai puţin, că programul de guvernare al PSD şi ALDE… „nu a făcut bine României”.

„Acesta este adevărul. În cursul anului 2017, adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program (de guvernare, n.r.) care, vă spun sincer, nu a făcut bine României”, a spus Viorica Vasilica Dăncilă, în plenul Camerei Deputaţilor.

Gafa a fost ulterior taxată de cei de la Uniunea Salvaţi România (USR), care au postat imaginile video cu discursul prim-ministrului pe Facebook, notând că „astăzi suntem de acord cu premierul Viorica Dăncilă”.

Din nefericire pentru şefa Guvernului, aceasta nu a fost singura gafă pe care a făcut-o.

La un moment dat, Dăncilă s-a încurcat în foile pe care le avea în faţă şi pecare, cel mai probabil, avea pregătite răspunsurile la întrebările pe care i le adresase opoziţia.
„Care este stocul de imuno, imunoglobulină. M-aţi întrebat de autostrada Bucuresti-Piteşti…. Stadiul autostrăzii Sibiu… Da. Vreau să vă răspund punctual şi de aceea sunt foarte atentă. Deci, da, stadiul autostrăzii Sibiu-Piteşti”, a spus, derutată, Viorica Vasilica Dăncilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!