Dăncilă și Toader au fugit de presă, la Bruxelles (VIDEO)

Dăncilă și Toader au fugit de presă, la Bruxelles (VIDEO)

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Justiției, Tudorel Toader, au evitat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, după întâlnirea cu grupul socialiștilor europeni, familie politică din care face parte și PSD.

”Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, a insistat un jurnalist EuroNews.

Degeaba.

Dăncilă s-a ascuns după bodyguarzi și s-a făcut că nu aude. Alături de ea și de ministrul Justiției s-au mai aflat europarlamentarul Maria Grapini și liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica.

”Nu a fost foarte dornică să vorbească”, a remarcat un alt jurnalist EuroNews.

De la minutul 06.05 puteți vedea cum a fugit premierul Viorica Dăncilă de jurnaliști:

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În schimb, Dăncilă a fost foarte vorbăreață în fața socialiștilor europeni. Ea le-a vorbit acestora în limba română, deși pretinde că știe bine engleza, despre statul de drept în România, despre protestul din 10 august și despre referendumul privind familia tradițională.

Și a mințit de fiecare dată. A spus că în timpul protestului o femeie jandarm a fost ”bătută cu bestialitate de PROTESTANȚI” (Detalii AICI), apoi a spus că referendumul nu e împotriva vreunei minorități sexuale, iar PSD nu va face campanie pentru acesta (Detalii AICI), apoi a explicat cum luptă PSD împotriva corupției (Detalii AICI).