Dăncilă: Mereu am acționat conform deciziilor partidului, dar cred că atunci când ai o opinie trebuie ascultată de ceilalți / Nu am nicio divergență cu Dragnea

Dăncilă: Mereu am acționat conform deciziilor partidului, dar cred că atunci când ai o opinie trebuie ascultată de ceilalți / Nu am nicio divergență cu Dragnea
Foto: gov.ro

Viorica Dăncilă a declarat că în niciun caz nu există o apropiere a sa de președintele Klaus Iohannis. Premierul a negat și informațiile conform cărora ar avea divergențe cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

”Din păcate, cu Iohannis nu s-a putut coopera nici pe președinția Consiliului UE, care era un obiectiv de țară. E exclus să am o apropiere de Iohannis.

Sunt membru de partid de 25 de ani, am pornit de la simplu membru și am urcat toate treptele. Mereu am acționat conform deciziilor partidului, dar cred că atunci când ai o opinie trebuie ascultată de ceilalți și să luăm o decizie împreună.

Nu am nicio divergență (cu Dragnea), am discutat, ne-am consultat pe multe puncte din programul de guevrnare. Nu poate exista o divergență între președintele partidului și premier. Putem avea pe anumite puncte o opinie diferită, dar asta nu înseamnă o schimbare”, a declarat social-democrata, la Antena 3.

Dăncilă și-a explicat și declarația sa (Detalii AICI) privind posibila candidatură a lui Dragnea la prezidențiale: ”Nu e o rezervă, nu am avut o discuție legală de acest aspect, nu știu care e opinia domnului Dragnea. Nu am avut o discuție și nu am auzit dorința domnului Dragnea de a candida și atunci era normal să am o rezervă”.

”Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, respect linia partidului, iar modul în care voi vota, va fi conform acestei linii”, amai precizat Dăncilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Partidul lui Karl Nehammer a pierdut alegerile din Austria Inferioară, fieful formațiunii. OVP nu va mai avea majoritate parlamentară. Cel mai mare grup de migranți din regiune e format chiar din români
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)
18:13 - Vrancea: Un tânăr de 20 de ani a violat o bătrână în vârstă de 88 de ani