Vlad Voiculescu a fost surpins din nou fără mască de protecţie (VIDEO)

Vlad Voiculescu a fost surpins din nou fără mască de protecţie (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost prins din nou pe picior greşit! Într-o înregistrare făcută publică de PSD, oficialul guvernamental apare fără mască de protecţie şi, mai mult, ar greşi şi tema discuțiilor la o întâlnire cu omologii străini.

Noi imagini cu Vlad Voiculescu fără mască de protecţie

Ministrul Vlad Voiculescu nu poartă mască de protecţie deşi se află foarte aproape de o altă persoană din staff ul său, persoană care a ştiut să respecte regulile să să se protejeze pe timp de pandemie. Totodata, sa-l protejeze şi pe ministrul Voiculescu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imaginile au fost postate in mediul online de PSD. Conform social-democraţtilor, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul acestui episod recent. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta ar fi fost prins nu doar fără mască, dar și nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice.

Ulterior, când i s-ar fi dat din nou cuvântul, ar fi greşit tema dezbaterilor.

Amintim că săptămâna trecută, Ministrul Sanătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, fără mască de protecție Covid-19 și pe holurile Parlamentului, timp de 20 minute. În tot acest interval, a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

„Mai întâi de toate aș spune că am greșit fără doar și poate. Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea în care suntem aici. Când mi-am scos masca eram singur, eram într-o videoconferință. Când a venit cineva către mine și mi-a atras atenția, mi-am pus masca.

Fără îndoială am făcut o greșeală, fără îndoială dacă voi fi amendat, și probabil voi fi amendat, o să plătesc amenda. Mesajul e cât se poate de clar: trebuie purtată masca așa cum noi toți o purtăm acum, în interior, și asta penru siguranța tuturor

Eram într-o sală mare, eram singur, dar a fost o greșeală. Îmi pare rău!”, a declarat ministrul Vlad Voiculescu, la acel moment.