Vosganian: Mi se pare puțin ciudat să chemi miniștrii la audieri pe tema Roșia Montană

Vosganian: Mi se pare puțin ciudat să chemi miniștrii la audieri pe tema Roșia Montană

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, consideră „puțin ciudată” procedura prin care miniștrii Guvernului USL au fost chemați să-și exprime poziția față de proiectul Roșia Montană.

Liberalul a sugerat că această procedură ar putea naşte idei disparate ale fiecărui ministru, şi nu o voce unitară, aşa cum este cazul.

” Mie mi se pare această procedură puțin ciudată aceea de a chema miniștrii la audieri pentru că în mod normal miniștrii trebuie să vorbească în voce unică, eventual pot să dea unele informații, dar ei nu trebuie informați ce opinii au, pentru că opinia lor este opinia guvernului. De aceea dacă eu voi fi întrebat ce opinie am voi spune că opinia mea este opinia Guvernului, și că dacă am ceva de spus în plus, spun în Parlament în timpul audierilor”, afirmă Vosganian.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)