William Brînză: Mi-am prezentat CV-ul pentru angajare. Sper ca românii să mă angajeze

William Brînză: Mi-am prezentat CV-ul pentru angajare. Sper ca românii să mă angajeze

Candidatul Partidului Ecologist Român la alegerile prezidențiale, William Brînză, s-a prezentat la vot, la Liceul Jean Monnet din Capitală, declarând că „și-a prezentat CV-ul pentru angajare”, relatează Agerpres.

„Mi-am prezentat CV-ul pentru angajare astăzi și sper ca cei 18 milioane de cetățeni să mă angajeze, pentru că am cea mai bună ofertă, în cel mai bun program. Am votat în primul rând pentru prețuirea mamei, pentru prețuirea femeii și am votat pentru ca micuții noștri să crească sub ochii mamelor iar tinerii noștri să nu mai fie nevoiți să plece din țară”, a spus Brînză la ieșirea de la urne.

El a adăugat că pentru cinci ani de acum încolo „ne așteaptă momente grele” și crede că un candidat tânăr, cu experiență poate să ducă destinele României mai departe, astfel încât cinci ani țara să aibă prosperitate și un viitor coerent în Europa.

„Sunt tânărul de 42 de ani care privește cu încredere și cu determinare ceea ce înseamnă funcția de președinte al României”, a precizat candidatul PER.

William Brînză a fost nevoit să revină la secția de votare după ce și-a uitat actule de identitate acasă.

Tags: