Gică Hagi: Ianis va pleca la o echipă din afara ţării. Nu va ajunge la FCSB

Gică Hagi: Ianis va pleca la o echipă din afara ţării. Nu va ajunge la FCSB
Foto: Ianis Hagi (sursă foto: Facebook / Ianis Hagi)

Ianis Hagi va pleca de la „Viitorul” la o echipă din afara ţării şi nu va ajunge la „FCSB”, a declarat Gică Hagi, informează Digi Sport.

”Ianis va pleca afară! Au apărut acele speculaţii, acele clauze. Nu s-a discutat niciodată aşa ceva. Jucătorul trebuie să joace fotbal. Dacă joacă bine, va fi lăudat. Nu s-a tratat nimic”, a precizat Gică Hagi.

Potrivit „Regelui”, Ianis Hagi (în vârstă de 20 de ani), ar fi avut deja oferte de la Spartak Moscova, Sevilla și Arsenal Londra.

În final însă, echipă ar urma să fie aleasă în funcţie ce şanse reale va avea să şi joace. Astfel încât să fie evitată o repetare a scenariului de la Fiorentina, atunci când Ianis Hagi a prins mai multe meciuri la echipa de tineret.

”Încă nu e stabilită echipa, evaluăm. Pe zi ce trece, sunt mai multe cereri. Dar, eu cred că da, cred că va pleca vara aceasta. Noi suntem cei care cerem, dar prima regulă la Ianis e că trebuie să meargă undeva unde să joace. E tânăr, iar un jucător tânăr, de perspectivă, trebuie să facă parte dintr-un proiect”, a adăugat Gică Hagi.