Gigi Becali, reacție dură după egalul Stelei în Cehia: „Au avut ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat”

Gigi Becali, reacție dură după egalul Stelei în Cehia: „Au avut ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat”
Foto: cancan.ro

Gigi Becali a avut o reacție dură la adresa Stelei, după egalul echipei în fața Spartei Praga, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor, potrivit dcnews.ro.

„E foarte bine, după cum au stat lucrurile, părerea mea e că e foarte bine. Această echipă Sparta Praga nu ne poate bate niciodată, pentru că e o echipă, dar… să nu zic niște lucruri. Noi nu am avut cu cine juca, Stanciu nu a avut cu cine juca, Aganovici îi era frică de minge, Tudorie, zici că îl mușcă mingea. Am vorbit și cu Mihai Stoica la pauză, i-am spus asta nu e o echipă care să ne bată pe noi.

Dacă era și Hamroun și Popa, făceam scor cu ei. Au avut ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat. Dacă îl mai dau și pe Stanciu, puteți uita de Steaua în viitori trei-patru ani. Nu-mi fac probleme pentru retur, ei nu au cum să ne marcheze gol în retur.

Știm că Aganovici nu face față, știm că Tudorie nu face față. Aduc jucători dacă ne calificăm în grupele Europa League. Eu nu risc averea familiei. Eu mă bucur că am dat doi jucători pe patru milioane și am scăpat de cheltuieli de 160.000 de euro pe lună. Sunt bani mulți”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.