HAI CĂ SE POATE! HC Dinamo trece de Riihimaen și este la un singur pas de playoff-ul pentru optimile Ligii Campionilor

HAI CĂ SE POATE! HC Dinamo trece de Riihimaen și este la un singur pas de playoff-ul pentru optimile Ligii Campionilor
sursă foto: fanatik.ro

Dinamo s-a impus în compania lui Riihiman Cocks, scor 24-22, și este la un singur pas distanță de o calificare de vis în playoff-ul pentru optimile celei mai importante competiții din handbal.

Deși finlandezii nu mai contau în lupta pentru calificare, „dulăii” n-au avut deloc un meci ușor în sala arhiplină din Ștefan cel Mare. În plus, băieții noștri veneau după înfrângerea dramatică suferită, duminică, în ultimele secunde ale meciului de la Elverum.

În prima repriză, campioana României a făcut o partidă bună, reușind să înscrie chiar și în dublă-inferioritate, dar a fost în multe momente salvată de paradele inspirate ale lui Heidarirad. În a doua repriză însă, „dulăii” au părut să resimtă oboseala meciului din urmă cu trei zile și au trăit dramatic până în minutul 55, când diferența s-a majorat la două goluri. Spre deosebire de partida de la Elverum, Dinamo a gestionat excelent ultimele secvențe ale partidei de azi – o contribuție mare au avut-o și fanii roș-albi care au creat o atmosferă senzațională în Sala Dinamo.

Handbaliștii pregătiți de Constantin Ștefan sunt la un singur pas distanță de calificarea în playoff-ul pentru optimile de finală. Astfel, tot ce trebuie să facă „dulăii” este să învingă în deplasarea de la Wacker Thun, pe 29 noiembrie, pentru a nu sta la mâna celorlalte rezultate din grupă.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare