TERTIP HALUCINANT în fotbal! O echipă a anunţat DECESUL unui fotbalist pentru a i se amâna un meci. Jucătorul este în viaţă, dar a fost omagiat pe stadioane (FOTO)

TERTIP HALUCINANT în fotbal! O echipă a anunţat DECESUL unui fotbalist pentru a i se amâna un meci. Jucătorul este în viaţă, dar a fost omagiat pe stadioane (FOTO)

Caz halucinant în fotbal. O echipă din Irlanda a pretins că unul dintre jucătorii săi a murit, pentru a i se amâna un meci.
Este vorba de Ballybrack FC, care evoluează în Leinster Senior League. Clubul a solicitat săptămâna trecută amânarea unei partide, menţionând că este devastată de faptul că i-a încetat din viaţă unul dintre jucători într-un accident de motocicletă.

Liga regională a acceptat solicitarea şi chiar a decis ca pe terenurile pe care se disputau celelalte meciuri să se ţină un minut de reculegere, relatează news.ro citând L’Equipe.
Momentul omagiului a fost imortalizat de clubul Liffey Wanderers pe Facebook.

“Ambele echipe ţin un minut de reculegere în memoria jucătorului echipei Ballybrack Fernando Nuno La-Fuante, care a murit într-un accident, când mergea acasă de la antrenament, joi seară. Toţi cei de la Liffey Wanderers sunt alături de familia lui Fernando şi de cei de la Ballybrack FC”, a fost mesajul postat de Liffey Wanderers pe reţeaua de socializare.

(Foto: Liffey Wanderers FC / Facebook)

Doar că Fernando Nuno La Fuente, jucătorul despre care se presupunea că a murit, nu a păţit nimic.

Preşedintele Ligii, David Moran, a povestit că a contactat clubul dorind să transmită condoleanţe, să meargă să-i aducă un ultim omagiu jucătorului şi să vadă dacă îi poate ajuta familia.
I s-a răspuns însă că trupul neînsufleţit a fost repatriat în Spania, sâmbătă. “Mi s-a părut ciudat. Cum poate fi repatriat sâmbătă în Spania corpul neînsufleţit al unei persoane care a murit vineri dimineaţă?”, a afirmat oficialul.

De asemenea, el a taxat dur gestul clubului. “Este ceva extrem să procedezi astfel pentru a obţine amânarea unui meci. Noi am acţionat cu bună credinţă. Am organizat un minut de reculegere la meciurile din weekend pentru acest tânăr. Este total ridicol. Ar fi putut pur şi simplu să nu se prezinte la meci, şi atunci ar fi primit o amendă şi gata”, a spus el.

Ballybrack FC a reacţionat după scandalul provocat de minciuna despre moartea jucătorului, precizând că a fost vorba de “o gravă eroare de judecată” şi că oficialul care a trimis mesajul la liga din Leinster a fost dat afară.

Clubul irlandez mai spune că l-a contactat pe jucătorul pe care l-a dat decedat pentru a afla dacă este bine şi că îi este „recunoscător” pentru faptul că a acceptat scuzele grupării cu privire la această situaţie.

Ultima oră
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană
20:33 - Mihaela Sandu, medalie de bronz la Campionatul European de Șah pe echipe. Rezultate excelente și pentru Bogdan Deac, care continuă să avanseze în clasamentul mondial
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)