Mircea Lucescu va fi DEMIS după retrogradarea din Liga Naţiunilor! Ce salariu IMENS încasează în Turcia şi cum a fost UMILIT de jurnalişti la conferinţa de presă (VIDEO)

Mircea Lucescu va fi DEMIS după retrogradarea din Liga Naţiunilor! Ce salariu IMENS încasează în Turcia şi cum a fost UMILIT de jurnalişti la conferinţa de presă (VIDEO)

Turcia a „reuşit” o contraperformanţă imensă în Liga Naţiunilor, iar soarta antrenorului Mircea Lucescu pare pecetluită.
Naţionala „Semilunei” a retrogradat sâmbătă din Divizia B a Ligii Națiunilor în al treilea eșalon al competiției, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Suedia (0-1), fapt care a produs o reacţie fără precedent a jurnaliştilor turci la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul român a fost practic umilit la conferinţă: ziariştii l-au ignorat, punându-i o singură întrebare!
„Mereu are câte o scuză”, s-a plâns unul dintre jurnaliști, în timp ce cotidianul Fotomac a notat: „Șoc la conferința lui Lucescu”.
Astfel, „Il Luce” a petrecut puțin peste două minute la conferință, mai mult durând traducerea întrebării decât răspunsul, notează ziare.com.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Youtube)

Unicul gol al meciului de sâmbătă, arbitrat de Istvan Kovacs, a fost marcat de Andreas Granqvist, în minutul 71, dintr-o lovitură de la 11 metri.
În urmaacestei înfrângeri, Turcia a încheiat grupa din care mai fac parte Rusia și Suedia pe ultima poziție, cu doar trei puncte strânse în patru meciuri.

Presa din Turcia anunţă că antrenorul român în vârstă de 73 de ani e în pericol să fie demis de la cârma reprezentativei „Semilunei”.
Cotidianul Sabah scrie că soarta lui Lucescu va fi decis după alegerile pentru președinția Federației de Fotbal din Turcia, care vor avea loc la finalul acestui an.

Potrivit jurnaliştilor turci, viitorul selecţioner ar putea fi Senol Gunes, în prezent la Beșiktaș și fost selectioner al Turciei în perioada 2000-2004.

Presa mai scrie că Mircea Lucescu primeşte un salariu de 2,5 milioane de euro pe an în calitate de antrenor al Turciei.

„Il Luce” a preluat naționala Turciei în vara anului trecut. În 16 meciuri cu românul pe bancă, turcii au înregistrat doar 4 victorii, 5 egaluri și 7 înfrângeri.