Osemintele unui LEGENDAR FOTBALIST, RĂTĂCITE! Explicația reprezentanților cimitirului, HALUCINANTĂ (FOTO)

Osemintele unui LEGENDAR FOTBALIST, RĂTĂCITE! Explicația reprezentanților cimitirului, HALUCINANTĂ (FOTO)
Foto: www.besoccer.com

Au fost pierdute osemintele legendarului fotballist Garrincha. Reprezentanți ai cimitirului din Mange, localitate care se află la aproximativ 64 de kilometri de Rio de Janeiro au declarat că s-au rătăcit rămașițele celebrului jucător de fotbal, potrivit hotnews.ro.

Fotbalistul era cunoscut drept „Bucuria poporului” pentru că a încântat publicul prin evoluțiile sale spectaculoase. Sportivul a câștigat Cupa Mondială în 1958 și 1962.

Garrincha, supranumit "Bucuria poporului", pentru evolutiile sale spectaculoase ca aripa dreapta, a castigat Cupa Mondiala in 1958 si 1962. Garrincha s-a stins din viață în 1983, din cauza consumului excesiv de alcool și a fost înmormântat în cimitirul din Mage.

„Din cercetarile noaste, nu știm sigur dacă mai este înmormântat. Avem informații că a fost exhumat și dus într-o firida, dar nu există acte despre exhumare” a declarat un reprezentant al autorităților locale.

Șocată, una din surorile celebrului sportiv a declarat că un gropar i-a spus că este posibil ca osemintele să fie într-unul dintre cele doua morminte.

„Nu știm exact unde sunt. Primarul a promis că va construi un mausoleu, dar trebuie să le găsim întâi. Este foarte supărător să nu știm unde sunt”, a declarat Rosangela Santos.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend