MĂCEL în lumea sportului: Fotbaliști români, TĂIAȚI CU SECERA! Martorii au fost ÎNGROZIȚI

MĂCEL în lumea sportului: Fotbaliști români, TĂIAȚI CU SECERA! Martorii au fost ÎNGROZIȚI
foto: Pixabay

Doi fotbaliști din județul Dolj au ajuns la spital, după ce au fost atacați cu secera de un grup de bărbați, în urma unui conflict în trafic, potrivit observator.tv citat de stiripesurse.ro.

REPEDE CLICK AICI: ROMÂNIA PLÂNGE ȘI E ÎN DOLIU! A MURIT INTERPRETA DE MUZICĂ POPULARĂ ÎNDRĂGITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI! (FOTOGRAFII TERIBILE CU SICRIUL)

Așadar, incidentul a avut loc în trafic, în județul Vâlcea, pe raza satului Călina din localitatea Prundeni, și a pornit de la o neacordare de prioritate într-o intersecție. Publicația notează că doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea, în care se aflau patru bărbaţi și o femeie, nu i-a lăsat să mai treacă.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

Nervoşi, fotbaliştii au pornit în urmărirea maşinii până în satul Călina. Acolo, spiritele s-au incins, iar sportivii au fost atacaţi şi răniţi cu o seceră, scrie gazetavalceana.ro.

REPEDE CLICK AICI: PRIMELE IMAGINI CU BORCEA ȘI IUBITELE SALE ÎN MOMENTELE INTIME! A EXPLODAT TOT NETUL! (IMAGINI NECENZURATE)

Scandalul a fost aplanat de zece polițiști, iar cei doi fotbalişti, de 28 și 38 de ani, au fost transportaţi la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre agresori a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni.

Toţi cei trei răniţi sunt în afara oricărui pericol, iar polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Tags: