Ghinion pentru un infractor brașovean: A ajuns la închisoare din cauza câinelui său

Ghinion pentru un infractor brașovean: A ajuns la închisoare din cauza câinelui său
Foto: pixabay.

Un bărbat a fost prins şi arestat după ce câinele său a atras atenția asupra lui. Brașoveanul era căutat de autorități pentru a-și ispăși o condamnare. Un martor a sunat la numărul de urgență 112, comunicând că un câine periculos se plimba pe strada din Brașov și s-a adăpostit într-o mașină parcată, și acolo s-a aflat cel mai probabil stăpânul lui.

Ghinion pentru un infractor brașovean

Informațiile s-au confirmat și jandarmii au aflat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o infracțiune la regimul rutier.

„Un apel primit prin sistemul 112 prin care ni se semnala prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov, s-a dovedit a fi un apel mult mai important pentru colegii noștri. Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia.

Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier. Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție.

În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui. Loialitatea câinelui față de stăpân nu poate fi contestată dar, din păcate, acesta nu-l poate apăra și în fața rigorilor legii”, precizează oamenii legii, citați de pandurul.

Urmăriți B1TV.ro și pe