Tragedie în Sibiu: un microbuz s-a răsturnat, șapte persoane au fost rănite

Tragedie în Sibiu: un microbuz s-a răsturnat, șapte persoane au fost rănite
Șapte persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Șapte persone au fost rănite în dimineața zilei de 31.10.2022, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat.

Incidentul a avut loc între localitățile Cornățel și Daia.

Șapte persoane au fost rănite în urma incidentului

Luni dimineață, un autobuz cu șapte călători s-a răsturnat între localitățile Cornățel și Daia. Conform informațiilor oferite de IPJ Sibiu, șoferul autobuzului avea o alcoolemie de 0,66 mg / l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DJ 106, între localităţile Cornăţel şi Daia. Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulţi, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare”, au declarat polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Șoferul autobuzului era beat

„În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanţi ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai declarat polițiștii.

În zonă se circulă foarte greu, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe