Un bărbat din Neamț a murit instant, după ce a confundat sticla de bere cu alta în care era benzină

Un bărbat din Neamț a murit instant, după ce a confundat sticla de bere cu alta în care era benzină
Sursa Foto: Facebook / Ambulanta

Un bărbat din Neamț a avut parte de o moarte instantanee, după ce a confundat sticla în care credea că era bere, cu alta în care era benzină. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic în salvarea acestuia.

Bărbatul a confundat sticla de bere cu alta în care era benzină

Un nemțean domiciliat în comuna Dochia a sunat, miercuri, 15 martie, la 112, solicitând ajutor medical pentru socrul său în vârstă de 65 de ani. Acesta a menționat că bărbatul se simte rău după ce a băut dintr-un recipient cu eticheta unei mărci de bere, însă, acolo era benzină pentru drujbă.

„În jurul orei 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă, de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că socrul său a ingerat accidental benzină. A fost identificat un bărbat, de 65 de ani, care nu prezenta urme de violenţă, cadrele medicale declarând decesul acestuia”, a declarat subinspector Ramona Ciofu.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Autoritățile vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, fără a exista suspiciuni de moarte violentă, potrivit adevărul.ro.

În astfel de cazuri, moartea este provocată de puternice hemoragii interne.

Urmăriți B1TV.ro și pe