Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan: Viceprimarul Aurelian Bădulescu, admonestat de un bucureștean nemulțumit că pierde zilnic ore întregi prin traficul din Capitală (VIDEO)

Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan: Viceprimarul Aurelian Bădulescu, admonestat de un bucureștean nemulțumit că pierde zilnic ore întregi prin traficul din Capitală (VIDEO)

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost admonestat şi de şoferii de pe Prelungirea Ghencea. În timp ce îi bruia conferinţa de presă lui Nicuşor Dan, un bucureştean aflat pe scuter i-a reproşat lui Bădulescu faptul că pierde zilnic ore întregi prin traficul din Capitală.

Vicerprimarul Aurelian Bădulescu, apostrofat de un bucureștean, după scandalul din conferina de presă a lui Nicușor Dan

Iată mai jos, o parte din schimbul de replici dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu și bucureșteanul nemulțumit:

Bucureștean: În fiecare zi stăm la coada asta câte trei ore!

Aurelian Bădulescu: Așa este.

Bucureștean: Așa este! Și ce ați făcut? Vă bateți joc de noi! Oamenii ăștia de ce sunt aici, să vă admire, să vă aplaude?

Nicușor Dan: Eu am organizat conferința de presă.

Bucureștean: Nu am putut să aud nimic la televizor din ce spune (Nicușor Dan – n.r.). Ne-am săturat de incompetența voastră. În locul tău nu aș fi venit în viața mea în Prelungirea Ghencea.

Aurelian Bădulescu: Eu vin, pentru că îmi asum dacă greșesc, nu mint, ca ei.

Bucureștean: Lăsați-i pe ei să mintă, că o să-i alegem. De patru ani nu e nimic la pasaj, acum e coadă de o oră și jumătate.

Aurelian Bădulescu: Încercăm să facem ce n-au făcut alții.

Bucureștean: Vă bateți joc de noi!

Aurelian Bădulescu: Pe tine nu te cunosc! Nu ți-e rușine, măi omule?

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scandal între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu la conferința de presă organizată în zona Prelungirea Ghencea

Conferința de presă susținută de Nicușor Dan, candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, s-a transformat, vineri dimineață, într-un adevărat scandal. Nervos că Nicușor Dan dorea să facă un bilanț ai celor patru ani de mandat ai Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu a intervenit brutal și i-a întrerupt de nenumărate ori discursul. La un moment dat, au existat și îmbrânceli între cei doi.

Bădulescu a început prin a-i reproșa lui Nicușor Dan că nu poartă mască de protecție, deși nici el nu respecta măsura distanțării sociale.

„Nu purtați mască. Nu vă este rușine”,i-a spus Bădulescu lui Nicușor Dan.

La rândul său, acesta din urmă i-a cerut să păstreze distanțarea socială, lucru refuzat de Bădulescu, pe motiv că el poartă mască de protecție.

”Vă rog, stimate domn, stați la doi metri de mine, așa cum spune legea. Haideți să nu facem circ aici”, a spus Nicușor Dan.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, PSD-ul îl face. (…) Am ales să ne întâlnim aici, în Prelungirea Ghencea, pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primăria Capitalei răspunde așteptărilor bucureștenilor”, și-a început Nicușor Dan discursul.

Printe problemele Capitalei despre acre a vorbit Nicușor Dan se numără cea a traficului.

”Indicele de congestie, indicatorul relevant pentru trafic, este mai rău acum, după patru ani, decât la începutul mandatului. Bucureștenii stau, în total, nouă zile pe an, în mașină. Practic, noi, ca bucureșteni, petrecem un concediu pe an, în mașină, și ne batem, în topul capitalelor celor mai aglomerate, cu Istanbului, cu Mexico City, orașe cu 15-20 de milioane de locuitori”, a mai spus Nicușor Dan.