27 de ani de la moartea lui Arsenie Boca: Mii de credincioși, la Mănăstirea Prislop (VIDEO, FOTO)

27 de ani de la moartea lui Arsenie Boca: Mii de credincioși, la Mănăstirea Prislop (VIDEO, FOTO)

Mii de credincioşi au început să sosească încă de duminică seară la Mănăstirea Prislop, judeţul Hunedoara, pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca, cu ocazia comemorării a 27 de ani de la moartea acestuia.

Cu acest prilej, la mănăstire Prislop, în cimitirul căreia este îngropat “Sfântul Ardealului”, va fi făcut și un parastas

Reprezentanții Episcopiei Devei și Hunedoarei se așteaptă ca peste 10.000 de oameni să treacă pragul mânăstirii din Țara Hațegului la slujba de pomenire, scrie Ziarul de Hunedoara.

SUPER REDUCERILE CONTINUĂ PE GIFT FOR YOU: AICI găsești orice îți dorești, de la gadgeturi la cadouri personalizate de sărbători.

27 de ani de la moartea lui Arsenie Boca: Mii de pelerini, la Mănăstirea Prislop

#DIRECT_ONE_rnrxqc#

Arsenie Boca s-a născut în 1910, iar pentru convingerile sale a fost arestat, torturat de fosta Securitate şi apoi alungat de la mănăstire în timpul regimului comunist. Părintele Arsenie Boca a murit în 28 noiembrie 1989, el fiind considerat "Sfântul neîncoronat al Ardealului".

CEL.RO, sute de REDUCERI într-un singur loc. ALEGE CE ȚI SE POTRIVEȘTE!

ALEGE CE ȚI SE POTRIVEȘTE! LA CEL.RO GĂSEȘTI CELE MAI BUNE OFERTE!

Biserica Ortodoxă Română (BOR) a început procesul de canonizare a lui Arsenie Boca, prin Episcopia Devei şi Hunedoarei, care strânge dovezi şi mărturii despre viaţa părintelui, proces ce poate dura mai mulţi ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe