CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUĂ CRIME. Gheorghe Dincă nu spune, însă, unde se află cadavrele celor două tinere (VIDEO)

CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUĂ CRIME. Gheorghe Dincă nu spune, însă, unde se află cadavrele celor două tinere (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Lovitură de teatru în ancheta privind tragedia din Caracal! După ce a negat timp de două zile că ar fi vinovat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis ambele crime. Informaţia a fost furnizată de către avocatul din oficiul al principalului suspect.

Este vorba despre cele două fete care au dispărut, cea de 19 ani care este de negăsit din luna aprilie, şi Alexandra, fata care chiar a reuşit să contacteze autorităţile de trei ori prin 112 înainte de a fi ucisă, dar nu a reuşit să fie salvată din cauza mai multor erori în intervenţie.

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă nu a spus în faţa anchetatorilor şi locul unde a ascuns cele două cadavre după ce a comis crimele.

Aflat în arest preventiv, Gheorghe Dincă a fost dus la locuinţa sa unde au avut loc cercetări suplimentare privind probele existente la faţa locului.

Înainte de recunoaşterea faptei, surse apropiate de anchetă au arătatcă în urma testelor ADN s-a dovedit că cercelul găsit în maşina lui Gheorghe Dincă ar aparţine Alexandrei, fata de 15 ani care a fost răpită de acesta. De asemenea, anchetatorii ar mai fi descoperit şi fire de păr care dovedi că fata a fost în autoturismul suspectului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:02 - Marcel Ciolacu, despre varianta unui candidat comun PSD-PNL la prezidențiale: Mă interesează foarte mult să văd decizia românilor la votul pe 9 iunie, iar pe 10 iunie vom spune ce am decis (VIDEO)
19:53 - UE stabilește limite mai stricte pentru poluare, dar tot nu respectă indicațiile medicilor și economiștilor
19:51 - Ciolacu, despre candidații pentru primării: Vom avea alianțe electorale locale. Vom pune prioritățile românilor înainte de deciziile noastre din birouri (VIDEO)
19:33 - Ciolacu, despre Iohannis: Aș fi mândru, ca român, ca președintele României să ocupe o funcție la nivel european (VIDEO)
19:29 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tănase soțului său, înainte să moară: „Te voi aștepta, tătuță!”
19:26 - Marcel Ciolacu: Am hotărât ca în cursul lunii septembrie să avem alegerile prezidențiale, iar pe 8 decembrie să fie alegerile parlamentare (VIDEO)
19:16 - Regizorul premiat cu Oscar pentru „American Beauty”, Sam Mendes va regiza patru filme despre viața fiecărui membru Beatles
19:04 - Decizia coaliției: Alegeri comasate în iunie, liste comune PSD-PNL la europarlamentare. Ciucă: Nu ne putem permite să fragilizăm stabilitatea țării pentru micile orgolii politice. Ciolacu: Am dovedit că putem lua decizii în momente decisive (VIDEO)
18:48 - Afecțiuni cardiace, neurologice și sanguine după vaccinurile Covid, anunță cel mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare
18:41 - Rusia denunţă un acord cu Marea Britanie vechi de 67 de ani care permitea britanicilor să pescuiască în Marea Barents