Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul restrocedărilor ilegale de pe litoral, mesaj sfidător pe Instagram: ‘Noi suntem liberi și alții sunt închiși!’ (VIDEO)

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul restrocedărilor ilegale de pe litoral, mesaj sfidător pe Instagram: 'Noi suntem liberi și alții sunt închiși!' (VIDEO)

Dragoș Săvulescu, fost acționar al lui Dinamo, condamnat la 5 ani de închisoare și dat în urmărire internațională, transmite un mesaj sfidător de pe o insulă din Italia. Mai exact, soția acestuia, albaneza Angela Martini, a postat pe Instagram un clip video de pe terasa unei vile din Sardinia Villa Gold afirmând că ‘viața e amuzantă’ și completând cu faptul că ‘era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

Dragoș Săvulescu, condamnat la închisoare în România, transmite mesaje sfidătoare din Italia

Dragoș Săvulescu, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în anul 2019 la cinci de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoralul Mării Negre, însă acesta trăiește fără griji în Italia, departe de starea de alertă din România. Săvulescu este dat chiar și în urmărire internațională și, deși postează des pe rețelele de socializare din locurile în care se află, autoritățile nu îl găsesc.

În acest moment el s-ar afla pe o insula Sardinia din peninsulă, alături de soția sa, Angela Martini, Miss Albania 2010, scrie Libertatea.

Dragos Savulescu, cautat pentru a fi condamnat la 5 ani de inchisoare, trimite mesaje sfidatoate pe internet

De pe terasa unei vile luxoase, aceștia sfidează ce se întâmplă în jurul lor.

“Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

“Vă iubesc pe amândoi”, este un comentariu lăsat de un apropiat al celor doi.

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul restrocedărilor ilegale de pe litoral, mesaj sfidător pe Instagram

Dragoș Săvulescu, condamnat în dosarul retrocedarilor ilegale din Mamaia-Constanța

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo și fost iubit al Mădălinei Ghenea, condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor frauduloase de plaje şi terenuri din Constanţa, a fost arestat, în 13 ianuarie. De fapt, în luna ianuarie, Săvulescu s-a predat la o secție de poliție din Napoli, Italia. Însă, după doar o săptămână, acesta a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România.

Săvulescu părăsise țara înainte ca magistrații români să-l condamne.

Fostul acționar al lui Dinamo a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare în acelaşi dosar în care Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani, iar Cristi Borcea şi Nicuşor Constantinescu câte 5 ani cu executare.

Dragoş Săvulescu este cunoscut drept un membru al „Grupului de la Monaco” în care se găsesc afacerişti celebri precum Dragoş Dobrescu, Puiu Popoviciu, Bebe Ionescu sau Bogdan Buzăianu.

În urmă cu un deceniu, Dragoș Săvulescu era poreclit „Samuraiul” și se afișa mereu înconjurat de bodyguarzi, la volanul unor mașini scumpe și deținea apartamente în zonele de lux ale Capitalei. Fostul acționar de la Dinamo s-a îmbogățit din afaceri din energie și din tranzacții cu terenuri obținute într-un mod controversat.

Cu o avere estimată la 10 milioane de euro, de-a lungul timpului, el și-a cheltuit banii pe autoturisme extravagante ca Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG. În același timp, el este proprietarul unui salon auto de lux.

Ultima oră
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?
14:30 - Numărul deceselor COVID-19, de aproape 14 ori mai mic decât în vârful din 4 noiembrie. Bilanțul pacienților din Terapie Intensivă e și el cu mult sub nivelul atins pe final de toamnă (DOCUMENT)
14:11 - Asociația Energia Inteligentă: Statul, principalul beneficiar al creșterii facturilor la gaze. Va încasa din majorare 2,7 miliarde de euro în 2022. E practic o creștere a impozitelor și taxelor