Ora Pământului | Klaus Iohannis: Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi

Ora Pământului | Klaus Iohannis: Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a publicat, sâmbătă seară, pe contul său de Instagram, mai multe imagini cu Palatul Cotroceni, unde iluminatul interior și exterior a fost stins pentru o oră, pentru a marca astfel ”Ora Pământului”. ”Protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică”, a precizat șeful statului în postarea sa.

Klaus Iohannis, mesaj de ”Ora Pământului”

”Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi”, se arată în mesajul publicat pe contul președintelui.

Klaus Iohannis: Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi

Administrația Prezidențială anunțase sâmbătă, printr-un comunicat de presă că se va alătura acțiunii cunoscute drept ”Ora Pământului”.

”Ora Pământului (Earth Hour) este în prezent una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru protecția mediului și mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul și sprijinul pentru Planeta noastră.

Administrația Prezidențială se alătură și în acest an acestui demers internațional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni. Ora Pământului își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică și pentru a ne asigura propria sănătate și prosperitate”, au transmis reprezentanții Președinției.

Urmăriți B1TV.ro și pe