Surse: Judecătoarea Terceanu a recunoscut că a luat mită pentru a achita inculpații din Dosarul Transferurilor (VIDEO)

Surse: Judecătoarea Terceanu a recunoscut că a luat mită pentru a achita inculpații din Dosarul Transferurilor (VIDEO)
Foto: enational.ro

Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut că a primit mită de 220.000 de euro pentru a-i achita pe inculpații din Dosarul Transferurilor, informează B1TV, care citează mai multe surse.

Judecătoarea se află la sediul DNA, unde a fost dusă după ce a solicitat să facă o declarație în dosar.

Marți, frații Becali au fost și ei audiați la sediul DNA și au recunoscut faptele. (Detalii AICI)

Geaninei Terceanu i s-a repartizat așa-numitul Dosar al Transferurilor pe data de 24 februarie 2009, cauză în care frații Becali și Borcea, alături de alți oameni din fotbal, au fost trimiși în judecată pentru înșelăciune și evaziune fiscală. Pe 3 aprilie 2012, aceasta a pronunțat o hotărâre de achitare în cazul tuturor, achitare pronunțată în temeiul dispozițiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 („fapta nu există”).

Procurorii DNA o acuză pe judecătoare că, pentru a da această hotărâre, ea a primit de la cei trei inculpați suma de 220.000 de euro, în mai multe tranșe, pe perioada aprilie 2009-mai 2012. Potrivit unor surse judiciare, aceasta ar fi mers chiar și pe stadion pentru a negocia suma. (Detalii AICI)

Surse: Judecătoarea Terceanu a recunoscut că a luat mită

#DIRECT_ONE_jj420k#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat
17:05 - Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor