Cine este Ana Porgras, noua concurentă de la emisiunea „Survivor”. A intrat în echipa Faimoșilor

Cine este Ana Porgras, noua concurentă de la emisiunea „Survivor”. A intrat în echipa Faimoșilor
Sursa foto: Instagram/ Ana Porgras

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la emisiunea Survivor,după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate.

Aceasta are zeci de medalii, inclusivo medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.

”Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!”, spunea atunci Ana Porgras, conformImpact.ro.

„Parcă au trecut prea repede zece ani de când m-am retras. Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică. Asta este viata. Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!”

De ce s-a retras Ana Porgras, concurentă Survivordin gimnastică

S-a retras din viațasportivă la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, din cauza unei accidentări.Incidentul s-a petrecut cu puţin înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.
„Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat noua concurentă Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe