Bucurie mare pentru Liviu Vârciu. Fiica sa, Maria Carmina împlinește 18 ani. Adolescenta este o brunetă foarte frumoasă (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Liviu Vârciu

Este bucurie mare pentru Liviu Vârciu, fiica sa cea mare, Maria Carmina tocmai ce a împlinit vârsta majoratului, iar celebrul artista a aniversat-o cu o postare emoționanță pe Instagram.

Liviu Vârciu are de ce să fie un tată mândru. Fetele sale îi seamănă și sunt „frumoase foc”, iar pe lângă asta, Maria Carmina, fiica cea mare a artistului împliește astăzi frumoasa vârstă de 18 ani. Prințesa lui Liviua Vârciu, cum a numit-o chiar el, s-a transformat din fetița adorabilă într-o adolescentă brunetă, foare frumoasă.

Prezentatorul de la Antena 1 a dorit să marcheze acest moment emoționant de familie și a postat pe contul personal de Instagram o serie de imagini alături de fiica sa care își aniversează astăzi majoratul. Vârciu le-a dezvăluit fanilor internauți imagini cu tânăra decând era mic, iar comentariile și mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.

Fiica lui Vârciu împlinește 18 ani

||||||pink attitude makeup by diana_rus2853

A post shared by CARMINA (@carminaaaat) on

Cu ocazia aniversării, Liviu Vârciu a postat imagini inedite, cu tânăra Carmina atunci când era mică, dar și o fotografie cu ei doi împreună. „La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 ani” a scris Vârciu în dreptul imaginii cu el și Maria Carmina adolescentă.

Cântărețul nu s-a limitat la o singură fotograie, așa că le-a arătat fanilor cât de mare s-a făcut fiica lui și a distribuit un colaj cu fata în vârstă de 18 ani în prezent și atunci când era mică. „Când au trecut 18 ani?” a fost mesajul care a însoțit imaginile postate de artist pe contul de Instagram. Fanii i-au transmis rapide mesaje de felicitări artistului și fiicei sale.

Frumusețea, moștenită de la mamă și de la tată

Vârciu mai are un motiv întemeiat de bucurie, Carmina îi seamănă leit, iar trăsăturile frumoase au fost moștenite în egală măsură și de la mamă. Tânăra de 18 ani, recunoștea într-un interviu pentru Viva că a moștenit de la artist și carisma, dar și faptul că amândoi sunt morocănoși dimineața.

„Daaa, cred că 90% dintre persoanele care mă văd îmi spun că sunt leită tata, dar, în afară de trăsăturile fizice, cred că am mai moștenit de la el carisma, privirea și faptul că nu prea ai ce să vorbești cu niciunul dintre noi dimineața. Amândoi suntem foarte morocănoși cel puțin o oră după ce ne trezim”, a explicat tânără la finalul lui 2019, pentru publicația citată anterior.

Frumoasăși talentată, Carmina își dorește să urmeze facultatea la Barcelona

Fiica cea mare a lui Vârciua povestește că a fost întotdeauna pasionată de teatru și film. Tânăra în vârstă de 18 ani își dorește să urmeze o facultate de actorie la Barcelona, acolo unde spune că se va muta alături de mama ei.

„Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, a povestit tânăra.

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară

Pe lângă Carmina Maria, fiica cea mare din căsnicia cu Ami Teiceanu, cântărețul mai are o fetiță de trei ani, Anastasia din relația cu Anda Călin. La începutul anului 2020, Vârciu primea pentru a treia oară vestea cea mare, actuala lui iubită, Anda este însărcinată, iar de această dată vedeta va fi fericitul tată al unui băiețel.

With my twin ovethismakeup

A post shared by CARMINA (@carminaaaat) on

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe