Florin Călinescu i-a lăsat pe toţi gură-cască: „Nici nu am nevoie de studii…

Florin Călinescu i-a lăsat pe toţi gură-cască: Nici nu am nevoie de studii...
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu le-a dat replica internauţilor care l-au avertizat că el nu are studii juridice pentru a schimba modificările pe care PSD-iştii le-au adus Codului Penal.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Florin Călinescu a precizat însă că aceste intervenţii asupra legislaţiei se impun, din moment ce există „femei care isi ucid pruncii nascuti vii”, „procurori, judecatori obedienti si corupti”, „politisti. Ofiteri din servicii care incalca linia subtire a corectitudinii”, etc.

Câţiva cetateni “ responsabili” ma intreaba daca am studii juridice pentru a ma ocupa de treburi penale. Nu am. Nici nu am nevoie. Ca sa vorbim de parlamentari fara imunitate. Femei care isi ucid pruncii nascuti vii. Ministri iresponsabili care vor trebui sa raspunda si penal si material. Functionari publici care fura cu patru maini. Procurori, judecatori obedienti si corupti. Politisti. Ofiteri din servicii care incalca linia subtire a corectitudinii. Violatorii. Cei care polueaza apa, aerul si pamantul. Cei care promit marea cu sarea in campanii si nu fac nimic. Etc. Etc. Etc. Nu am nevoie de studii juridice. Am nevoie de hartie si creion„, a postat Florin Călinescu pe Facebook.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Florin Călinescu a menţionat, în intervenţiile televizate, că nu doreşte să candideze anul acesta pentru funcţia de preşedinte al României, dar a precizat că va începe să se implice serios în proiectele legislative. Actorul a tunat şi a fulgerat întruna în legătură cu schimbările periculoase pe care PSD-ul le-a adus Codului Penal, iar acum fostul jurat de la „Romanii au talent” aduce o veste în privinţa detenţiei pe viaţă.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti