Liviu Dragnea îl ia la întrebări pe Mugur Isărescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce conţine documentul

Liviu Dragnea îl ia la întrebări pe Mugur Isărescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce conţine documentul

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu.

În document, liderul PSD îi cere explicații lui Mugur Isărescu privind inflația. El spune că nu înțelege cum se poate ca preţurile la alimente şi bunuri să continue să urce, iar România să aibă, în acelaşi timp, o creştere economică foarte mare, informează Antena 3.

A doua întrebare pe care Liviu Dragnea i-o adresează Guvernatorului Băncii Centrale se referă la majorarea dobânzilor la credite, cunoscute fiind problemele din acest sector.

Liderul PSD a declarat recent că îi va trimite o scrisoare lui Mugur Isărescu, pe tema inflaţiei, spunând că vrea să primească nişte răspunsuri.

Ultima oră
18:51 - Incendiu violent joi seară în județul Prahova. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări
18:50 - Comisia Europeană: WhatsApp trebuie să informeze mai bine utilizatorii cu privire la utilizarea datelor lor cu caracter personal / Avertismentul comisarului pentru Justiție
18:47 - Moțiune de cenzură în Grecia după ce ninsoarea a blocat drumurile din țară. „Mii de oameni lăsați la cheremul vremii rele” (VIDEO)
18:37 - Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Ce vedete vor participa la „Dancing on ice – Vis în doi”
18:35 - Noul selecționer speră la EURO 2024. Edi Iordănescu: O să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final
18:29 - Curtea Supremă a decis: Furtul comis cu masca de protecție pe față reprezintă furt calificat
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)
18:04 - Alexandru Arșinel s-a pensionat. Contractul său de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit