Ai nevoie de mașină pentru deplasare în București sau în provincie? Alege un serviciu de închirieri auto rapid și de încredere!

Ai nevoie de mașină pentru deplasare în București sau în provincie? Alege un serviciu de închirieri auto rapid și de încredere!
Inchirieri masini Bucuresti

Mobilitatea reprezintă un aspect esențial atunci când ai de rezolvat diferite afaceri în oraș sau chiar atunci când dorești să te relaxezi, pornind spre o anumită destinație. Poate singura modalitate de a te bucura de libertate de mișcare este apelarea la un serviciu profesional de închirieri mașini.

O firmă de inchirieri auto Bucuresti cu experiență îți oferă modalități flexibile de închiriere și posibilitatea de a conduce în confort și siguranță.

Atunci când cauți mașini de închiriat în București sau la Aeroportul Otopeni, poți conta pe serviciile oferite de compania EvoGo. Alege repede și simplu mașina dorită, perioada de închiriere și ai posibilitatea de a prelua autovehiculul de la aeroport sau de oriunde din București. Beneficiezi astfel de plăcerea de a conduce în confort și siguranță spre orice destinație.

Alege servicii de închiriere auto rapide și sigure!

Închirierea auto trebuie să fie un demers simplu și rapid. Este ceea ce-ți oferă compania rent a car EvoGo. Ai posibilitatea să conduci modele auto moderne și confortabile, de înaltă calitate, pe care le poți accesa foarte ușor. Poți alege dintr-o gamă variată de mașini, din clase diferite, toate beneficiind de confort și siguranță sporite.

Fiecare model este atent verificat tehnic, asigurând protecție conducătorului și pasagerilor pe durata călătoriei. Poți opta între modele din clasa mică sau compactă, economice și ideale traficului urban sau modele din clasa medie sau mare, SUV-uri sau limuzine, ce prezintă un confort sporit la drum lung.

Beneficiezi de flexibilitatea prin posibilitatea de a prelua și a preda autovehiculele din orice punct din capitală, stabilit de comun acord cu reprezentanții companiei. Ai astfel un acces facilitat către servicii de închiriere auto de calitate, fără să fie nevoie să te abați de la programul stabilit.

O firmă de închirieri auto oferă modalități de închiriere auto diversificate, pentru o persoane fizice și companii

O firmă rent a car oferă flexibilitate și din punct de vedere al serviciilor. Pe lângă modalitatea de închiriere pe termen scurt, poți opta și pentru varianta de închiriere pe termen lung, pentru perioade mai lungi de 90 de zile. Poți solicita o ofertă personalizată de închirieri auto pe termen lung, astfel încât să beneficiezi de o reducere importantă a taxei de închiriere.

Pentru această formă de închiriere auto optează în principal firmele, pentru că sunt oferite costuri constante, ratele lunare fiind fixe pe toată durata perioadei serviciului de închiriat. Ratele acoperă plata impozitelor anuale, a rovinietelor, a reviziilor, a asigurărilor sau a schimbării sezoniere a anvelopelor. Astfel compania poate economisi pe termen lung.

În plus, ai posibilitatea închirierii și în regim de leasing operational auto. Acest serviciu este de asemenea, economic și benefic pentru o companie care dorește să-și mărească flota, cu câteva autovehicule moderne și sigure. Și în acest caz, toate costurile administrative sunt acoperite de compania de închirieri auto în baza plății taxei lunare fixe. Compania beneficiază astfel și de predictibilitate financiară.

Bucură-te de avantajele unui serviciu de închirieri auto atent la nevoile tale!

Compania EvoGo îți oferă servicii de închiriere auto variate, o flotă de modele noi și sigure, precum și mai multe opțiuni de închiriere, în funcție de preferințele tale. În plus, beneficiezi și de flexibilitate a modalităților de plată. Iată care sunt principalele avantaje oferite de companie:

  • Rezervare rapidă și ușoară
  • Flotă auto modernă și diversificată
  • Asistență tehnică non-stop
  • Mașină la schimb în caz de avarie
  • Posibilități multiple de închiriere
  • Plin de combustibil
  • Livrare si predare gratuite
  • Prețuri atractive

Alege servicii de închirieri auto care îți oferă libertate de mișcare către orice destinație!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică