Lexus LF-LC, oficial – conceptul sport va debuta la Detroit (FOTO)

Foto: Worldcarfans.com

Lexus a făcut publică o nouă imagine a conceptului sport LF-LC, care va fi prezentat la Detroit, anul viitor. Mașina sport agresivă are un prbriz foarte abrupt și un plafon panoramic. De asemenea, scrie Worldcarfans.com, are frâne de înaltă performanță și roți cu un design special, cu cauciucuri Continental.

Interiorul de 2+2 persoane dispune de piele de cea mai bună calitate, lemn și accente metalice. Nu se cunosc date privind motorizarea mașinii, dar în partea din spate se poate observa emblema Hybrid.

”LF-LC îmbină atât tehnologii de ultimă oră cât și forme organice pentru a conecta șoferul la mașină. Liniile curate ale masinii sugereaza miscare, creand un aspect distinctiv al acestui coupe sport futuristic”, a declarat Mark Templin, vicepresedintele Lexus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie