Alicia Keys a fost numită noul director de creaţie al companiei BlackBerry

Alicia Keys a fost numită noul director de creaţie al companiei BlackBerry

Cântăreaţa americană Alicia Keys a fost aleasă noul director de creaţie al companiei de telefonie mobilă BlackBerry.

Anunţul a fost făcut de CEO-ul BlackBerry cu ocazia lansării oficiale a noilor smartphone-uri BlackBerry Z10 şi Q10, scrie businessweek.com.

Alicia Keys completează, astfel, o listă lungă de artişti de renume care au acceptat această funcţie pentru diverse companii.

Intel l-a angajat pe will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, în funcţia de director al departamentului de inovaţie creativă, iar Polaroid a ales-o pe Lady Gaga drept ca director de creaţie, în 2010.

Soţul Aliciei Keys, muzicianul şi producătorul Swizz Beatz, a fost numit director de creaţie al companiei Lotus Cars în 2011.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul.

Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu – 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards.

Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează „Girl on Fire” şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Tags: