Bill Gates a investit în acţiuni din România

Bill Gates a investit în acţiuni din România
Foto: Time

Bill Gates a investit prin intermediul fundaţiei sale, Fundaţia Bill & Melinda Gates (BMGF), 27,3 milioane de dolari în fonduri de depozit globale ale Fondului Proprietatea, tranzacţionate la Bursa de Valori din Londra.

La finele anului trecut, Fundaţia Bill & Melinda Gates deţinea 2.387 milioane GDR la Fondul Proprietatea, cu o valoare de piaţă de 27,3 milioane USD, notează business-review.eu. Conform datelor LSE, valoarea investiţiei a crescut cu 3%, ajungând la 28,18 milioane USD în 16 noiembrie.

Fundația are o investiție totală de 37,7 miliarde USD în sute de companii din întreaga lume

Scopurile principale ale fundaţiei sunt îmbunătăţirea asistenţei medicale şi reducerea sărăciei extreme în lume, extinderea oportunităţilor educaţionale şi a accesului la tehnologia informaţiei.

Tags:
Ultima oră
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”