Black Friday 2020. Unde găsești cele mai ieftine bilete de avion

Black Friday 2020. Unde găsești cele mai ieftine bilete de avion
Sursa Foto: haihuiin2.com

DeBlackFriday, companiile aerieneanunță mai multe oferte pentru cei care își doresc să călătorească în viitorul apropiat, în ciuda crizei sanitare declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Unde găsești cele mai ieftinebilete de avion?

Ofertele companiilor aeriene de Black Friday 2020

A mai rămas puțin până laBlack Friday2020, cunoscut și sub numele de ”Vinerea neagră”a prețurilor.Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri şi producători, iar acest eveniment va fi o încercare de a recupera o mică parte din tot ce s-a pierdut în acest an în contextul crizei sanitare. La fel ca reprezentanții magazinelor și companiile aeriene vor paricipa anul acesta la marele eveniment.

Prin urmare, de Black Friday, companiile aeriene voroferi reduceri de până la 80%, la biletele de avion către mai multe destinații la care foarte mulțiromâni visează.

Anul acesta, Black Friday 2020 va avea loc în luna noiembrie. Mai exact, în România, Black Friday va avea loc pe 13 noiembrie, şi în weekendul ce urmează acestei vineri. Reprezentanții companiilor aeriene au șansa să își prezintecele mai bune oferte. Fie că este vorba de destinații precum Roma, Londra, Maldive, Dubai, sau Israel, toate biletele de avion vor avea prețuri mai mici decât le găsiți în orice altă perioadă a anului.

Conform tradiției americane, Black Friday 2020 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 13noiembrie 2020. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade dereduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020.

Black Friday este un eveniment anual de cumpărături în Statele Unite, care a fost preluat și în alte țări în ultimii ani, inclusiv România. Americanii îl consideră începutul cumpărăturilor premergătoare Crăciunului și nu ezită să aștepte ore întregi în cozi lungi pentru a-și cumpăra produsele dorite. Black Friday aduce super reduceri, datorită cărora este întotdeauna cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului. Nu are o dată fixă, vine întotdeauna vineri după Ziua Recunoștinței și anul acesta va fi pe 13 noiembrie.

Cum afli prețul real al produselor scoase la reduceri de Black Friday în 2020

Printre companiile de transport aerian participante la evenimentul cunoscut sub denumirea de ”Vinerea Neagră” regăsim: Wizz Air, Blue Air, Lufthansa, Ryanair, precum și Tarom. Pentru a vedea ofertele fiecărei companii în parte, puteți vizita site-ul blackfriday.ro.

Destinațiile europene operate de companii aeriene low cost vor beneficiade prețuri dintre cele mai avantajoase, care vor începe de la câțiva euro de persoană pentru un bilet de avion dus-întors.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului, dar și Bangkok cu peste 30% mai ieftin decât în restul anului.

În urmă cu doi ani, peste 30.000 de bilete de avion au fost cumpărate cu ocazia black friday, iar în 2019 s-a depășit pragul de 40.000 de bilete.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”