Cei care au nevoie de bani pot face rost de ei rapid, folosind doar telefonul mobil: Vezi aici cum

Cei care au nevoie de bani pot face rost de ei rapid, folosind doar telefonul mobil: Vezi aici cum
Foto: itunes.apple.com

Cea mai mare parte a lucrurilor pe care le poți face pe telefonul mobil costă bani: să suni, să dai mesaje, să stai pe Internet, să folosești multe dintre aplicațiile disponibile pentru smartphone… Dar acum, s-ar putea întoarce roata, astfel încât oamenii să facă bani folosind smartphone-ul, în loc să îi cheltuiască.

Wall Street Journal explică pe îndelete cum este posibil. Totul începe cu un iPhone și două aplicații gratuite: EasyShift și Gigwalk.

Pe acestea două, companiile te pot angaja să faci mici slujbe de câteva minute până la câteva ore. Când termini, transmiți datele cerute de companie tot prin intermediul aplicației, și ești plătit prin PayPal.

EasyShift, disponibil pe iPhone, se axează pe slujbe de tipul verificării stocurilor din diverse magazine, pe când Gigwalk, pentru iPhone și Android, are sarcini mai variate, de la a face poze până la a testa alte aplicații pentru mobil. Cele mai multe lucrări sunt ușoare și durează puțin timp, așa că cei care se strădiuesc pot să își completeze cu succes veniturile în acest fel.

Deocamdată, astfel de opțiuni par a fi disponibile doar americanilor, din păcate. Însă cei din alte țări nu ar trebui să se lase descumpăniți. Astfel de idei se răspândesc repede, așa că vor ajunge cu siguranță și în Europa în curând.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)