Măsurile fiscale, contestate în spațiul public. Liderii PNL se ascund. În lipsa de comunicatori liberali cu greutate, Viorel Cataramă se oferă să ajute partidul: „Tu spui că ai grijă de sectorul privat, dar el se prăbușește” (VIDEO)

Măsurile fiscale, contestate în spațiul public. Liderii PNL se ascund. În lipsa de comunicatori liberali cu greutate, Viorel Cataramă se oferă să ajute partidul: „Tu spui că ai grijă de sectorul privat, dar el se prăbușește” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Viorel Cataramă

Noile măsuri fiscale au produs deja primele efecte negative și au fost contestate vehement atât de reprezentanți ai mediului de afaceri, cât și de diverși analiști economici. În tot acest timp, PNL pare că se ferește de scena publică și evită să explice modificările care au produs atâta nemulțumire.

Despre comunicarea deficitară a PNL a vorbit și Viorel Cataramă, cunoscut pentru viziunile sale liberale, care a explicat că partidul în care s-a înscris în 1990 este în acest moment „inexistent în spațiul public la nivel de propagandă”. Omul de afaceri a fost invitat în studioul B1 TV, miercuri, la „Sub semnul întrebării”.

Viorel Cataramă: PNL, inexistent la nivel de propagandă în acest moment

„Domnul Ciolacu iese, aruncă niște idei care au susținători într-o oarecare parte a electoratului, după care PNL spune că nu e de acord sau încep discuții, deci PSD și-a făcut treaba. PNL este inexistent în spațiul public la nivel de propagandă în acest moment”, a spus Viorel Cataramă.

„Știrile sunt mai mult mondene decât știri politice. Într-o perioadă în care există o mare deschidere din partea presei, pentru că, toți fiind în vacanță, găsești mai greu unii cu care să discuți, liderii PNL ar trebui să fie seară de seară și să invadeze spațiul public cu niște propuneri, cu niște idei care să rezoneze cu electoratul de dreapta, cum ar fi reducerea cheltuielilor, restructurare, multe alte chestii. Până la urmă, cum faci să se dezvolte sectorul privat – de care tu spui că ai grijă, dar el se prăbușește”, a continuat omul de afaceri.

Întrebat dacă poate da nominaliza un membru PNL care să iasă în fața națiunii și să vorbească despre politici liberale, Viorel Cataramă a ridicat mâna, sugerând că el ar fi acela. Întrebat dacă e membru al partidului: „Din `90”.

„Mai sunt (liberali care să poată vorbi în fața națiunii, n.r.), dar nu ies. Ar putea să fie Dan Motreanu, ar putea să fie Iulian Dumitrescu, ar putea să fie Lucian Bode, deci ei ar putea, dar sunt ocupați, sunt ocupați cu alte probleme – și alea importante pentru județul lor, pentru țară ș.a.m.d”, a adăugat Viorel Cataramă.

Întrebat dacă se oferă pentru funcția de purtător de cuvânt al PNL, el a afirmat: „Nu… eu sunt un liberal de dreapta convins de atât timp, eu vreau să ajut, n-am interese personale. Nu vreau să fiu nici senator, nici deputat pentru un salariu, nu am astfel de aspirații. Eu vreau să ajut, dacă se poate. Cu cât crește PNL, cu atât pentru România va fi mai bine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe