Culmea campaniei de imagine! ANAF a încheiat un contract cu o firmă controversată pentru derularea unei campanii publicitare (VIDEO)

Culmea campaniei de imagine! ANAF a încheiat un contract cu o firmă controversată pentru derularea unei campanii publicitare (VIDEO)

Culmea campaniei de imagine! ANAF a încheiat un contract cu o companie controversată, care se și află în vizorul DNA, infromează B1 TV.

ANAF organizase o licitație pentru derularea unei campanii publicitare care să diminueze percepția negativă asupra inspectorilor fiscali. Aceasta, însă, a fost câștigată de o firmă controversată, care, de altfel, a câștigat mai multe contracte cu statul de-a lungul anilor. Mai mult, una dintre reprezentantele firmei a și fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a falsificat niște documente necesare pentru câștigarea unei licitații.

ANAF a transmis că respectă prevederile legale și că firma de publicitate în cauză nu a trimis nicio informare despre problemele pe care le are. De asemenea, Agenția a mai transmis că acea femeie nu e menționată în vreun document aferent achiziției și nici nu a participat la vreo procedură conexă.

Mai mulți specialiști al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice au verificat documentele și procedurile de achiziție și nu au găsit nimic în neregulă. ANAF a anunțat că va desfășura propriile verificări.

ANAF a încheiat un contract cu o firmă controversată pentru derularea unei campanii publicitare

#DIRECT_ONE_haduju#